Potpisan memorandum o saradnji sa ,, American Councils for International”

Odavno smo prepoznati kao organizacija koja daje šansu mladima.

Saradnja sa ,, American Councils for International Education” u BiH na ,,STEP – Student Training and Empowerment Programˮ omogućiće učesnicima ovog programa da započnu svoju karijeru tromjesečnom praksom u ,,Perpetuum mobile – Institutu za razvoj mladih i zajednice” Banja Luka. (više…)

Vikend u znaku ,,Winter break programa”

Još jedan radni vikend za članove našeg ,,Budi muško kluba” Banja Luka.

Mladi iz sedam banjalučkih srednjih škola, prethodni vikend učestovali su na tri radionice i zajedno obradili teme iz Priručnika ,,Y” koje se tiču seksualno – reproduktivnog zdravlja. Zdravlje mladića, zdravlje djevojke, kakva su prava, zaštita i prevencija samo su neka od pitanja koja su obrađena tokom radionica.

(više…)

Poziv za učešće na omladinskoj razmjeni u Rusiji pod nazivom ,,YOUTH MEDIA FORUM”

Pozivamo sve zainteresovane mlade, starosti od 18 do 30 godina, državaljane Bosne i Hercegovine, koji su zainteresovani za projekte iz oblasti medija da se prijave na program omladinske razmjene u Rusiji. Razmjena će se održati u Nizhny Novgorod-u (Rusija) od 16. do 25. aprila 2020. (dani putovanja su uključeni). Sve troškove putovanja, smještaja i hrane obezbjeđuje organizator, a učesnicima iz Bosne i Hercegovine nije potrebna viza za ulazak u Rusiju. (više…)