Preko 120 mladih ljudi prisustvovalo je jedinstvenom događaju pod nazivom ,,Novo mlado lice grada povezuje” održanom 24. decembra 2019. u banjalučkom Domu omladine.

Publika je imala priliku poslušati inspirativne govore mladih iz 5 mjesnih zajednica Grada Banje Luke koji su se predstavili na platformi slobode govora T.A.L.K.S. (koncept TEDex), a prethodno osposobljeni u okviru projekta ,,Novo mlado lice grada”.

Takođe, publici je premijerno prikazan i dokumentarni film ,,Tamo” koji je nastao u toku posjete mladih iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Donjeg Vakufa, Jajca, Novog Travnika, Travnika i Velike Kladuše njihovim vršnjacima u Banjaluku u sklopu projekta ,,Connecting the dots’‘, implementiranom u pretehodnom periodu.

,,Institut Perpetuum mobile” je zajedno sa drugim organizacijama civilnog društva javnosti predstavio projekte i planirane aktivnost koje realizuje u sklopu platforme ,,Banja Luka ljudskog lica”.

Događaju se obratio i gradonačelnik Grada Banje Luke, gospodin Igor Radojičić, a prisutni su bili i načelnici više odjeljenja Gradske uprave.

Ovim događajem naš Institut uspješno završava još jednu godinu, osnaženi i motivisani za nove poslovne poduhvate.

 

Više fotografija pronađite na našoj Facebook stranici.

,,Novo mlado lice grada” povezalo preko 120 mladi ljudi