Ilija Trninić
Izvršni direktor
Konsultant za društvene i organizacione razvoje i političku edukaciju. Već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva. Još od prošlog vijeka je aktivan u lokanim i međunarodnim vladinim i nevladinim organizacijama. Do sada je objavio kao autor i koautor petnaest naslova koji se tiču programa edukacije i istraživanja u sferi političkih partija, upravljanja projektima, edukacije javnih službenika, organizacionog razvoja i strateškog planiranja. Iskreno i strasno ljubi Istinu, Slobodu i Otadžbinu. Oženjen je Bojanom i ima kćerke Mašu i Dušicu.
Bojana Gavrić
Finansijska menadžerka
Diplomirala turizam na Prirodno matematičkom fakultetu u Banjoj Luci. Finansijska menadžerka u sektoru za koji ne postoje finansijska pravila i zakoni, što joj daje osjećaj nadrealnosti i magije. Prvi dan u Perpetuumu uzela bankovne naloge i ostali joj u rukama. Odgovorna, ili bar tako misli. Igra brojki, Mate i Tika su joj uvijek izazov. Ponosna kada iz budžeta sa tri – četiri brojke isplivaju neprocjenjive statistike. Najsrećnija kada je ujutro probude male sivo-zelene oke koje svaki dan imaju drugo ime.
Srđan Ostojić
Projekt koordinator
Iznenada se našao u NVO svijetu, iako mu se u prvi mah to činilo kao sve osim za njega, zavolio je svoj posao i sada sebe jasno vidi tu. Inače voli pravo i prije svega pravdu, te valjda zato i želi da se zadrži u NVO sektoru. Smatra da mu je najveća prednost to što je istrajan i odgovoran, ali da to često znači i da je tvrdoglav, na šta baš i nije ponosan. Uskoro, iskreno se nada, diplomirani pravnik ali prije svega srećan porodičan čovijek koji najviše cijeni porodicu. Ne voli neiskrene osobe kojih smatra da je danas, nažalost, i suviše. Perpetuum mobile je za njega postao bijeg iz ustaljenih društvenih aršina, koja guše ambiciju pojedinca i ne praštaju uspijeh. U budućnosti želi da postane prepoznat kao pravnik i borac za ljudska prava, a prije svega dostojanstvo. Njegovo mišljenje najbolje definiše grafit „Ništa nije Dansko u ovoj truloj državi”.
Vida Kuruzović
knjigovotkinja
Žena sa iskustvom, u svemu pa i u knjigovodstvu. Suprotnost onome kako zamišljate računovođe. Smirena kao da je instruktorica joge, a ne žena koja radi sa papirima i brojevima. Ima rješenje za sve probleme, pa i one u oblasti finansija. Ponosna baka Mateja, Filipa i Katje. Njena reakcija na svakodnevne izmjene u propisima vezanim za vođenje finansija, a na koje se svima u Perpetuumu diže kosa na glavi, je najbolje opisuje: „Samo se ti ništa ne sikiraj...“ Ubijeđeni smo da posjeduje tajnu suštine života i da je svakodnevno praktikuje jer osmijeh sa lica ne skida i nema situacije sa kojom se ne može nositi.
Milica Jovičić
PR manager i Project Coordinator

Studentica poslovne psihologije, članica je Perpetuuma sa mnogo iskustva u NVO. Bila je jedna od učesnica radne grupe za razvoj ‘’Omladinske politike Republike Srpske  iz oblasti ,,Izvrsnost'' i zahvaljujući tome razvija programe ,,Perpetuumovog centra za talente'' koji podrazumijevaju kreiranje metodologije i modaliteta edukacije nastavnog osoblja u prepoznavanju darovite djece i omladine, ali i edukaciju mladih izvrsnih iz posebnih - STEAM oblasti. Trenutno radi na programu uspostavljanja debatnih klubova u banjalučkim srednjim školama i promociji zdravih životnih stilova.

Biljana Andrijević
Projekt koordinatorica
Šta pravo i crtanje imaju zajedničko? Sem intelektualne svojine – nju. Buduća pravnica koja tu i tamo našvrlja poneki crtež s namjerom da usreći ljude koje voli. Nevladin sektor dao je potpuno novu dimenziju njenom razmišljanju i djelovanju uopšte. Pružio joj mogućnost da razmišlja van okvira i kontinuirano unapređuje sebe, pa je odlučila da mu se više posveti. Fascinira je priroda, uživa u putovanjima, ali joj oči ipak najviše sijaju kada se dočepa zakona. Ima želju da svijet ostavi u boljem stanju od onog u kojem ga je zatekla – što i neće biti tako teško ako uzmemo u obzir da je rođena ’93. Ostaviti trag na ovom svijetu nešto je što je inspiriše i daje snagu da istraje u svemu.
Aleksa Matić
Projekt koordinator
Čovjek koji puno govori a još više kaže. Kao student sociologije predano radi na istraživanju društva, sa naglaskom na sferu omladinskog rada i angažmana. Zaslužan za ucrtavanje Perpetuum-a na EVS mapi. Svestran, odgovoran i uporan su pridjevi koji opisuju Aleksu.
Ranka Kazimirović
Projekt koordinatorica

Diplomirana tetka i socijalna radnica koja je aktivna u nevladinom sektoru više od decenije. Radoholičarka, stalno u pokretu, željna avantura, novih znanja i putovanja. Autor je i koautor većeg broja naslova koji se tiču mladih, obrazovanja i uticaja socijalnog rada u društvu – što su i glavne oblasti njenog djelovanja. Trenutno na master studijama Socijalni rad sa djecom i porodicom i ne planira sa time da završi svoje formalno obrazovanje. Vodi se mišlju da je „samo nebo granica“, a želja joj je da i sama da doprinos razvoju nauke.