Ilija Trninić
izvršni direktor
Konsultant za društvene i organizacione razvoje i političku edukaciju. Već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva. Još od prošlog vijeka je aktivan u lokanim i međunarodnim vladinim i nevladinim organizacijama. Do sada je objavio kao autor i koautor petnaest naslova koji se tiču programa edukacije i istraživanja u sferi političkih partija, upravljanja projektima, edukacije javnih službenika, organizacionog razvoja i strateškog planiranja. Iskreno i strasno ljubi Istinu, Slobodu i Otadžbinu. Oženjen je Bojanom i ima kćerke Mašu i Dušicu.
Bojana Gavrić
finansijska menadžerka
Diplomirala turizam na Prirodno matematičkom fakultetu u Banjoj Luci. Finansijska menadžerka u sektoru za koji ne postoje finansijska pravila i zakoni, što joj daje osjećaj nadrealnosti i magije. Prvi dan u Perpetuumu uzela bankovne naloge i ostali joj u rukama. Odgovorna, ili bar tako misli. Igra brojki, Mate i Tika su joj uvijek izazov. Ponosna kada iz budžeta sa tri – četiri brojke isplivaju neprocjenjive statistike. Najsrećnija kada je ujutro probude male sivo-zelene oke koje svaki dan imaju drugo ime.
Bojana Trninić
projekt menadžerka
Žena, majka, kraljica… Voli da radi i rad pod „pritiskom" je onaj koji izvlači maksimum iz nje. Koristi humor kada god može. Od malih nogu aktivna, bila čak i balerina i odlična skijašica, a kasnije je to preraslo u građanski aktivizam. Od izgleda balerine nije ostalo ništa, ali zato je aktivna u civilnom sektoru. Spaja nespojivo – studirala psihologiju i ekonomiju, plava i natprosječno inteligentna (ima papir za to), stiže da bude i dobra menadžerica i majka, tolerantna ali ipak ne želi da prihvati NE kao odgovor, bar što se posla tiče. Konačno počela da vjeruje da će rodna ravnopravnost u BiH biti moguća nekada.
Aleksandar Slijepčević
projekt koordinator
Slijepa, Aco, Saša, Sale ili ponekad čak i Aleksandar jeste primjer poslovne osobe koja s lakoćom i istančanim osjećajem rješava i najkomplikovanije zadatke koji se nađu na njegovom stolu. Od strateškog je značaja za samu organizaciju, dok njegove vještine i kompetencije prati taktička preciznost. U akademskog pogledu, Aleksandar se usavršava na master studijama ekonomskog fakulteta gdje redovno “apdejtuje” svoje znanje. U Institutu je od samog početka gdje učestvuje i asistira na raznim aktivnostima koje se realizuju, a kasnije i koordinišeniše cijelokupan portofolio projekta “Budi muško”. Uprkos svemu, ono što ga najviše oslikava je ljubazan osmjeh, društvenost i pažljivost.
Dragan Adamović
program asistent
Posvećena je i odana osoba koja ne želi da odustane pred prvom preprekom. Motivišu ga lični uspjeh i nestruktuisani izazovi. Sposoban je da se snađe u nesvakidašnjim situacijama. Voli da napreduje u svakom smislu i njeguje bliske odnose sa prijateljima i porodicom. Uvijek gladan informacija, pretežno onih koje većinu drugih ne zanimaju. Jedan je od najodgovornijih i najpreciznijih Perpetuumovaca, tako da svi bitni dokumenti koji se šalju moraju proći kroz njegove ruke. Ljubitelj je egzotičnih životinja i ima dvije iguane za kućne ljubimce.
Srđan Ostojić
projekt asistent
Iznenada se našao u NVO svijetu, iako mu se u prvi mah to činilo kao sve osim za njega, zavolio je svoj posao i sada sebe jasno vidi tu. Inače voli pravo i prije svega pravdu, te valjda zato i želi da se zadrži u NVO sektoru. Smatra da mu je najveća prednost to što je istrajan i odgovoran, ali da to često znači i da je tvrdoglav, na šta baš i nije ponosan. Uskoro, iskreno se nada, diplomirani pravnik ali prije svega srećan porodičan čovijek koji najviše cijeni porodicu. Ne voli neiskrene osobe kojih smatra da je danas, nažalost, i suviše. Perpetuum mobile je za njega postao bijeg iz ustaljenih društvenih aršina, koja guše ambiciju pojedinca i ne praštaju uspijeh. U budućnosti želi da postane prepoznat kao pravnik i borac za ljudska prava, a prije svega dostojanstvo. Njegovo mišljenje najbolje definiše grafit „Ništa nije Dansko u ovoj truloj državi”.
Vida Kuruzović
knjigovođa
Žena sa iskustvom, u svemu pa i u knjigovodstvu. Suprotnost onome kako zamišljate računovođe. Smirena kao da je instruktorica joge, a ne žena koja radi sa papirima i brojevima. Ima rješenje za sve probleme, pa i one u oblasti finansija. Ponosna baka Mateja, Filipa i Katje. Njena reakcija na svakodnevne izmjene u propisima vezanim za vođenje finansija, a na koje se svima u Perpetuumu diže kosa na glavi, je najbolje opisuje: „Samo se ti ništa ne sikiraj...“ Ubijeđeni smo da posjeduje tajnu suštine života i da je svakodnevno praktikuje jer osmijeh sa lica ne skida i nema situacije sa kojom se ne može nositi.
Vanja Jošić
Young Men Team Leader
Sistematičan i proaktivan pristup, odgovornost u obavljanu posla i ekspeditivnost – jesu osobine koje u najužem smislu opisuju Vanju. Inspiriše ga projektni menadžment, timski rad i ambicioznost u ostvarivanju postavljenih ciljeva. U Institutu je aktivan od 2014. godine, gdje učestvuje u planiranju i realizaciji aktivnosti koje se implementiraju, sa posebnim fokusom na projekat „Budi muško“. U pogledu obrazovanja, Vanja je student ekonomskog fakulteta u Banjaluci.
Biljana Andrijević
Šta pravo i crtanje imaju zajedničko? Sem intelektualne svojine – nju. Buduća pravnica koja tu i tamo našvrlja poneki crtež s namjerom da usreći ljude koje voli. Nevladin sektor dao je potpuno novu dimenziju njenom razmišljanju i djelovanju uopšte. Pružio joj mogućnost da razmišlja van okvira i kontinuirano unapređuje sebe, pa je odlučila da mu se više posveti. Fascinira je priroda, uživa u putovanjima, ali joj oči ipak najviše sijaju kada se dočepa zakona. Ima želju da svijet ostavi u boljem stanju od onog u kojem ga je zatekla – što i neće biti tako teško ako uzmemo u obzir da je rođena ’93. Ostaviti trag na ovom svijetu nešto je što je inspiriše i daje snagu da istraje u svemu.
Milica Jovičić
Studentica Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci, članica je Perpetuuma sa mnogo iskustva u NVO. Bila je jedna od učesnica radne grupe za razvoj ‘’Omladinske politike Republike Srpske 2016 – 2020.’’, i zahvaljujući tome trenutno radi na projektu iz obasti ‘’Izvrsnost’’ koji podrazumijeva kreiranje metodologije i modaliteta edukacije nastavnog osoblja u prepoznavanju darovite djece i omladine u osnovnim školama. Edukativni program Perpetuuma upotpunila je radionicama ‘’Srijedom u Perpetuumu’’, kontinuiranom i tradicionalnom programom neformalne edukacije mladih. Za sebe kaže da je radoholičar i putoholičar, a na poslu voli da organizuje i da radi sa ljudima.
Aleksa Matić
Čovjek koji puno govori a još više kaže. Kao student sociologije predano radi na istraživanju društva, sa naglaskom na sferu omladinskog rada i angažmana. Zaslužan za ucrtavanje Perpetuum-a na EVS mapi. Svestran, odgovoran i uporan su pridjevi koji opisuju Aleksu.
Snježana Novaković

Njen će vas smijeh vjerovatno prvi dočekati kada uđete u našu kancelariju. Iz Brčkog je došla u Banjaluku na studije novinarstva i komunikologije, u Perpetuum-ovu kancelariju je zalutala i, eto, ostala. U slobodno vrijeme porovjerava reach na objavama facebook stranice i ostale uposlene sačekuje noću u haustorima kada joj ne pošalju fotografije sa događaja. Velika strast joj je marketing, čime se želi i baviti kada poraste. Ali, Perpetuum-ove priče se rijetko trudi upakovati jer su nju naše aktivnosti dovoljno kupile.