Obuka namijenjena djevojkama iz Banja Luke i okolnih mjesta daće učesnicama priliku da steknu teorijska i praktična znanja o uspješnom pokretanju vlastitog biznisa, kreiranja biznis plan, te na koji način prevazići probleme i izazove sa kojima se mlade preduzetnice često susreću.

Analizom trenutne situacije u našoj zemlji došli smo do zaključka da je jedan od ključnih problema mladih visoka stopa nezaposlenosti. Uzimajući u obzir težnje i potrebe građana u BiH, preduzetništvo je identifikovano kao efikasan instrument borbe protiv nezaposlenosti.

Program će voditi Maja Miljević i predstavnici Instituta Perpetuum mobile. Maja Miljević je preduzetnica i pokretačica koncepta „Zdrava Logika“ i direktorica „Spark“ poslovnog parka u Mostaru. Ova strastvena zaljubljenica u priodu, svoj najveći akcenat kroz rad stavlja na razvoj pogodnog poslovnog ekosistema za mlade u Bosni i Hercegovini iz oblasti IT-a i poljoprivrede.

Radionica će biti održana 04. marta od 17:00 časova, u prostorijama Instituta “Perpetuum mobile” (Ravnogorska 5, Banja Luka). Učešće na radionici je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Svoje prijaviti možete slati mejlom na [email protected] do 03.03.2019. do 12:00 časova.

Projekat „Entrepreneur to be“ realizuje Institut „Perpetuum mobile“ iz Banjaluke, a uz podršku ambasade Francuske u BiH.

Poziv na obuku o pokretanju vlastitog biznisa za djevojke iz Banja Luke
Tagged on: