Mladi iz Kočićevog vijenca, vrijeme je da usavršite vaše vještine o javnom nastupu i javnom zagovaranju! Otvoren je poziv za prijave svih mladih sa područja ove mjesne zajednice koji žele učiti više o ovim temama i unaprijediti vlastite vještine.

Radionice će se održati u utorak (29.10.) od 18:30 do 20 časova u prostorijama Mjesne zajednice Kočićev vijenac na adresi Duška Koščice bb. Obuku će voditi direktnor Instituta „Pereptuum mobile“ Ilija Trninić koji je o ovim temama obučavao mlade iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona!

Mladi su najbolji ambasadori aktivizma koji imaju za cilj da motivišu i podstaknu svoje vršnjake da aktivnijim učešćem daju svoj doprinos u razvoju zajednice, a zajedno ćemo da radimo na vještinama koje su za to najpotrebnije.

Nakon učešća na radionicama, mladi će imati priliku da učestvuju i na T.A.L.K.S. događajima koji će organizovati Institut „Perpetuum mobile“. Teme će biti usko vezane upravo za prilike koje mladi imaju kao i efekat koji ostvaruje aktivan angažman na cjelokupan lični razvoj mladih i razvoj zajednice ujedno. Dosadašnje nastupe na T.AL.K.S. platformi slobode govora pogledajte na linku – https://www.youtube.com/channel/UCYaq9Jh4mULhuRvBsF020wg .

Svoje prijave za učešće možete slati mejlom na [email protected] najkasnije do utorka (29.10.) do 14 časova.

Radionica u Kočićevog vijenca je druga u nizu radionica o javnom nastupu i zagovaranju projekta „Novo – mlado lice grada“, a u narednim sedmicama se družimo i sa mladima iz Centra, Lazareva i Nove Varoši.

Projekat „Novo – mlado lice grada“ realizuje Institut „Perpetuum mobile“ uz podršku Grada Banjaluka.

POZIV ZA MLADE IZ KOČIĆEVOG VIJENCA: NOVO – MLADO LICE GRADA