Perpetuum mobile – Institut za razvoj mladih i zajednice Banja Luka jedanaestu godinu organizuje Akademiju za političke lidere/ke u BiH. Akademija je namijenjena mladim liderima/kama iz političkog i društvenog života starosti od 18 do 27 godina.Budući da se svaki modul održava u drugom gradu u BiH, ove godine 3. modul Akademije se realizuje u Sarajevu, u periodu 20 – 23. decembra 2018. Pozivamo studente/ice iz Sarajeva i regije (sa privatnih i javnih fakulteta) da se prijave na pohađanje Modula 3 Akademije. Tema modula je „Sprječavanje nasilnog ekstremizma i Evro-atlantske integracije“.

Odabrani/e studenti/ice pridružiće se već odabranih 20 mladih političara/ki koji pohađaju sve module Akademije.

Broj mjesta je ograničen, a prednost pri odabiru imaju studenti/ice političkih i društvenih nauka koji do sada nisu učestvovali na Akademiji. Troškovi materijala i predavanja su pokriveni. Svi učesnici/ce snose individualne troškove prevoza.

Prijave možete slati na [email protected] , a ona treba da sadrži:
• IME I PREZIME,
• KONTAKT PODATKE,
• TRENUTNU GODINU STUDIJA, FAKULTET,
• GODINA ROĐENJA I
• 3 REČENICE O MOTIVU UČEŠĆA.

Prijaviti se možete do 17. decembra 2018. godine (do 16:00h), a odabrani studenti/ice će biti naknadno obaviješteni o detaljima održavanja modula.

Nakon završetka 3. modula studenti/ice koju budu prisutni na svim predavanjima dobiće uvjerenje o pohađanju Modula 3 Akademije za političke lidere/ke u BiH- 2018.

Više info i komunikacija na 051 303 310

Poziv za studente/ice iz Sarajeva i regije – Akademija za političke lidere/ke iz BiH
Tagged on: