Učestvuj u trećem ciklusu homestay posjeta Banjaluci projekta Connecting the Dots! Upoznaj kulturno nasljeđe naših krajeva i druži se sa vršnjacima iz ovog grada.

Otvorene su prijave učesnika iz Velike Kladuše za učešće na trodnevnoj posjeti Banjaluci gdje će mladi posjetiti 4 ključne religijske zajednice: katoličku, islamsku, pravoslavnu i jevrejsku, i kroz dijalog sa predstavnicima učiti o bogatoj istoriji i mirnoj koegzistenciji na ovim prostorima. Svi učesnici iz Velike Kladuše (njih 15) će biti smješteno po home-stay principu i njihovi domaćini na 3 dana će biti njihovi vršnjaci iz Banjaluke.

Svoje prijave možete poslati popunjavanjem Google forme, uz prethodnu saglasnost roditelja. Svoje prijave možete slati do srijede (18. septembra) najkasnije do 12 časova.

Dosad su realizovane 2 razmjene projekta Connecting the Dots u kojima su učestvovali mladi iz Banjaluke, Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Travnika/Novog Travnika, Donjeg Vakufa i Jajca. Kako su izgledale zajedničke aktivnosti možete pogledati u našem facebook albumu.

Razmjena će biti održana u toku mjeseca septembra, a o tačnim terminima ćete biti naknadno obaviješteni po izboru za učešće u razmjeni. Svi učesnici će biti smješteni u porodicama učesnika iz Banje Luke. Troškovi prevoza i materijala za učešće su pokriveni od strane organizatora.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati mejlom na: [email protected] ili putem Facebook stranice Perpetuum mobile.

Provedi 3 dana sa svojim vršnjacima u Banjaluci – Connecting the Dots
Tagged on: