Otvoren je poziv za prijave svih mladih sa područja 3 mjesne zajednice – Centar 1, Lazarevo i Nova Varoš koji žele učiti više o ovim temama i unaprijediti vlastite vještine.bRadionice će se održavati po rasporedu: MZ Nova Varoš (13.11.), MZ Centar 1 (20.11.) i MZ Lazarevo (27.11.) od 18:30 do 20 časova u prostorijama.
Obuku će voditi direktnor Instituta „Pereptuum mobile“ Ilija Trninić koji je o ovim temama obučavao mlade iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona!

Mladi su najbolji ambasadori aktivizma koji imaju za cilj da motivišu i podstaknu svoje vršnjake da aktivnijim učešćem daju svoj doprinos u razvoju zajednice, a zajedno ćemo da radimo na vještinama koje su za to najpotrebnije.

Nakon učešća na radionicama, mladi će imati priliku da učestvuju i na T.A.L.K.S. događajima koji će organizovati Institut „Perpetuum mobile“. Teme će biti usko vezane upravo za prilike koje mladi imaju kao i efekat koji ostvaruje aktivan angažman na cjelokupan lični razvoj mladih i razvoj zajednice ujedno. Dosadašnje nastupe na T.AL.K.S. platformi slobode govora pogledajte na linku – https://www.youtube.com/channel/UCYaq9Jh4mULhuRvBsF020wg .

Svoje prijave za učešće možete slati mejlom na [email protected]  .
Radionica o javnom nastupu i zagovaranju projekta su aktivnosti projekta „Novo – mlado lice grada“ koji realizuje Institut „Perpetuum mobile“ uz podršku Grada Banjaluka.

Radionice o javnom nastupu i zagovaranju u novembru