Mladi su dobili još jednu fantastičnu scenu u gradu na Vrbasu, a naš Insitut dobio je priliku da predstavi sve svoje rezultate i uspješne događaje organizovane u Domu omladine u proteklih godinu dana u radu sa mladima. Takođe, organizovali smo bogat program za sve prisutne koji je podrazumijevao: muzičku tačku, muzičko – plesni performans, T.A.L.K.S. govor – Perpetuumove platforme slobode govora, projekciju dokumentarnog filma o aktivnostima mladih u Domu omladine za vrijeme ljetnog raspusta.


Takođe, gostima smo predstavili zavidne rezulatate koje smo u prethodnom periodu postigli organizujući razne aktivnosti u ,,prostorijama ispod obnovljenog krovaˮ, a koje su okupljale velik broj mladih ljudi u Banjoj Luci. Neki od tih događaja organizovani su prvi put na našim prostorima – ,,Kamp za nadarene, talentovane i izvrsne srednjoškolceˮ, a neki su bili posebno prilagođeni uslovima prevencije virusa Covid 19 koji su poštujući mjere na kreativan način implementirane – završni događaj projekta ,,20 000 razloga da promovišemo zdrave stilove života u Banjoj Luciˮ, edukativne aktivnosti projekta ,,Kulturom dijaloga do zdravih životnih navikaˮ.

S obzirom da su sada gotovo svi uslovi ispunjeni za omladinske aktivnosti u Domu omladine, radujemo se nastavku kreiranja zanimljivih i kvalitetnih sadržaja za mlade Banjaluci!

Rekonstruisan krov Doma omladine! (Novo mjesto za aktivnosti)