Učestvuj u trećem ciklusu homestay posjeta Banjaluci projekta Connecting the Dots! Upoznaj kulturno nasljeđe naših krajeva i druži se sa vršnjacima iz Velike Kladuše.

Otvorene su prijave učesnika iz Banjaluke za učešće na trodnevnoj posjeti mladih iz Velike Kladuše Banjaluci. Zajedno ćete imati priliku posjetiti 4 ključne religijske zajednice: katoličku, islamsku, pravoslavnu i jevrejsku, i kroz dijalog sa predstavnicima učiti o bogatoj istoriji i mirnoj koegzistenciji na ovim prostorima.

Još jedan zadatak učesnika iz Banjaluke jeste da na 3 dana budu domaćini učesnicima iz Velike Kladuše i ugoste ih u svome domu.

Svi srednjoškolci svoje prijave mogu poslati popunjavanjem Google forme, uz prethodnu saglasnost roditelja. Svoje prijave možete slati do srijede (18. septembra) najkasnije do 12 časova.

Dosad su realizovane 2 razmjene projekta Connecting the Dots u kojima su učestvovali mladi iz Banjaluke, Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Travnika/Novog Travnika, Donjeg Vakufa i Jajca. Kako su izgledale zajedničke aktivnosti možete pogledati u našem facebook albumu.

Razmjena će biti održana u toku mjeseca septembra, a o tačnim terminima ćete biti naknadno obaviješteni po izboru za učešće u razmjeni. Svi učesnici će biti smješteni u porodicama učesnika iz Banje Luke. Troškovi prevoza i materijala za učešće su pokriveni od strane organizatora.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati mejlom na: [email protected] ili putem Facebook stranice Perpetuum mobile.

Ugosti vršnjaka iz Velike Kladuše – Connecting the Dots
Tagged on: