Ilija Trninić
Izvršni direktor

Ekspert za društvene i organizacione razvoje, političku edukaciju i analitiku. Već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva. Još od prošlog vijeka je aktivan u lokanim i međunarodnim vladinim i nevladinim organizacijama. Do sada je objavio, kao autor i koautor, preko trideset naslova koji se tiču programa edukacije i istraživanja u sferi političkih partija, mladih, upravljanja projektima, edukacije javnih službenika, organizacionog razvoja i strateškog planiranja. Piše članke i kolumne o aktuelnim političkim i društvenim zbivanjima.

Diplomirao istoriju i ekonomiju a trenutno izrađuje doktrorsku disertaciju na Fakultetu političkih nauka u Banjoj Luci  

Iskreno i strasno ljubi Istinu, Slobodu i Otadžbinu. Ima kćerke Mašu i Dušicu.

Bojana Gavrić
Finansijska menadžerka
Diplomirala turizam na Prirodno matematičkom fakultetu u Banjoj Luci. Finansijska menadžerka u sektoru za koji ne postoje finansijska pravila i zakoni, što joj daje osjećaj nadrealnosti i magije. Prvi dan u Perpetuumu uzela bankovne naloge i ostali joj u rukama. Odgovorna, ili bar tako misli. Igra brojki, Mate i Tika su joj uvijek izazov. Ponosna kada iz budžeta sa tri – četiri brojke isplivaju neprocjenjive statistike. Najsrećnija kada je ujutro probude male sivo-zelene oke koje svaki dan imaju drugo ime.
Srđan Ostojić
Projekt koordinator

Preko 10 godina u NVO svijetu, iako mu se u prvi mah to činilo kao sve osim za njega, zavolio je svoj posao i sada sebe jasno i trajno vidi tu. Inače voli pravo i prije svega pravdu, te valjda zato i želi ostati u NVO sektoru. Smatra da mu je najveća prednost to što je istrajan i odgovoran, ali da to često znači i da je tvrdoglav, na šta baš i nije ponosan. Prije svega srećan porodičan čovjek koji najviše cijeni porodicu. Ne voli neiskrene osobe kojih smatra da je danas, nažalost, i suviše. Perpetuum mobile je za njega bijeg iz ustaljenih društvenih aršina, koja guše ambiciju pojedinca i ne praštaju uspjeh. U budućnosti želi da postane prepoznat kao pravnik, izborni analitičar i borac za ljudska prava, a prije svega dostojanstvo.

Vida Kuruzović
Knjigovotkinja
Žena sa iskustvom, u svemu pa i u knjigovodstvu. Suprotnost onome kako zamišljate računovođe. Smirena kao da je instruktorica joge, a ne žena koja radi sa papirima i brojevima. Ima rješenje za sve probleme, pa i one u oblasti finansija. Ponosna baka Mateja, Filipa i Katje. Njena reakcija na svakodnevne izmjene u propisima vezanim za vođenje finansija, a na koje se svima u Perpetuumu diže kosa na glavi, je najbolje opisuje: „Samo se ti ništa ne sikiraj...“ Ubijeđeni smo da posjeduje tajnu suštine života i da je svakodnevno praktikuje jer osmijeh sa lica ne skida i nema situacije sa kojom se ne može nositi.
Ljiljana Miladić
Projekt asistentkinja

Posvećena, odgovorna, svestrana. Smatra da želja za radom i učenje može dovesti do odličnih rezultata. Diplomirala na Fakultetu zdravstvenih nauka, sasvim slučajno se našla u NVO sektoru i odlično se snašla na polju finansija. Kako kaže potreba za radom na sebi prestaje tek sa smrću.

Sonja Milinčić
PR menadžerka i projekt koordinatorica

Diplomirana novinarka po zvanju, po zanimanju sve više bježi od tog poziva. Smatra komunikaciju izuzetno važnom u svakoj sferi, a i obožava mnogo da priča, povezujući to dvoje trenutno se nalazi na master studiju komunikologije, kako bi naučila nešto više o svojoj ljubavi. Od prvog dana zaljubljena u sve što donosi NVO svijet. Veliko dijete u duši koje uživa u radu sa mladima i poslovima koji su drugačiji, kreativni i nisu monotoni. Alergična na nepravdu i moranje, kada ne mora sve će. Nikada ne kasni, ali bez rokova ne bi znala funkcionisati. U životu  joj je najvažnija sloboda jedino joj nedostaje slobodnog vremena. Kada ga ima voli da čita i piše, uglavnom poeziju za svoju dušu.

Sonja Kavaz
Projekt koordinatorica

Svestrana, odgovorna, komunikativna i sa mnogo empatije. Diplomirana socijalna radnica koja nevladin sektor smatra širokim poljem u kojem može ispoljiti svoju kreativnost. Zanima je rad sa ljudima naročito sa mladima. Voli da radi na sebi, usavršava se, edukuje i uči nove stvari. Dinamično radno okruženje je inspiriše da pomjera svoje granice. Nastoji svaki dan izmamiti osmijeh na lica ljudi iz svog okruženja jer smijeh donosi sreću.
Porodica joj je na prvom mjestu i njena pokretačka snaga i podrška.

Nikola Milićević
Projekt koordinator

Svojevremeno htio da bude školovani glumac, danas zahvalan samom sebi i višoj sili što nije. I dalje voli pozorište i rado ga posjećuje. Diplomirao psihologiju, međutim vodi se riječima svoga oca, „kada završiš psihologiju, nemoj misliti da si psiholog“. Rođen u Tesliću, odrastao u Doboju, studirao na istoku Srpske i zapadu Francuske. Privlači ga klinička psihologija, međutim solidno pliva u menadžmentu. Trudi se da se ljudskom ponašanju ne smije, da ga ne prezire i ne oplakuje, već da ga razumije. Dok je bio mali uživao je igrajući „soni“, mnogo godina poslije ništa manje uživa u tome. Od malena zaljubljenik u superheroje, a iznad Betmena izdvaja samo dva omiljena – mamu i tatu.          

Nevena Zelenika
Spoljna saradnica

Nevena je aktivistkinja koja je bila članica Budi Muško Kluba, bivša učenica banjalučke Gimnazije i studentica Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci. Od najranijeg doba preispituje svoju zajednicu, pomaže komšijama i komšinicama i okuplja ulični savjet sa kojim ukazuje na probleme koji se tiče svakodnevice u njenoj zajednici. Voli kameru, a i ona nju, te se iz te ljubavi rodila ideja da vodi podkast emisije sa kojima propituje kritičku svijest sebe i njenih sugrađana. Nevenin omladinski aktivizam je jednako ravnopravni tretman za žene i muškarce, socijalna pravda u svakom njenom obliku i poboljšanje standarda obrazovanja i sekundarne socijalizacije. Ljubi istinu i slobodu, a pravdu objeručke grli.

Andrej Pilipović
Spoljni saradnik

Dobar momak, prijatelj i volonter.
Iza mene stoji dugogodišnje iskustvo u omladinskom aktivizmu i volonterizmu.
Trenutno student na fakultetu političkih nauka.
Moja vizija je društvo jednakih mogućnosti.
Zajedno sa kolegom Borisom stičem iskustva na polju izbornog procesa.
Konstantno se unapređujem i dajem sve od sebe da moja vizija sutra bude realnost.
Pozdravljam sestru, mamu i sve Vas u režiji!

Boris Risojević
Spoljni saradnik

Lik iz naselja, student i još ponešto. Pohađam studije na Fakultetu političkih nauka, dok za svoj drugi izbor rado biram rad u civilnom sektoru. Višegodišnji rad na projektima od značaja za moj grad su mi pomogli da Banjaluci pomognem na načine na kojem nisam ni znao da je moguće. Zajedno sa Andrejom radim na stvaranju fer i korektnijeg izborniog procesa u kojem će pobijediti oni koji su zaslužili a ne oni koji su namjestili.