Srđan Ostojić
Izvršni direktor

Preko 10 godina u NVO svijetu, iako mu se u prvi mah to činilo kao sve osim za njega, zavolio je svoj posao i sada sebe jasno i trajno vidi tu. Inače voli pravo i prije svega pravdu, te valjda zato i želi ostati u NVO sektoru. Smatra da mu je najveća prednost to što je istrajan i odgovoran, ali da to često znači i da je tvrdoglav, na šta baš i nije ponosan. Prije svega srećan porodičan čovjek koji najviše cijeni porodicu. Ne voli neiskrene osobe kojih smatra da je danas, nažalost, i suviše. Perpetuum mobile je za njega bijeg iz ustaljenih društvenih aršina, koja guše ambiciju pojedinca i ne praštaju uspjeh. U budućnosti želi da postane prepoznat kao pravnik, izborni analitičar i borac za ljudska prava, a prije svega dostojanstvo.

Ilija Trninić
Programski savjetnik

Ekspert za društvene i organizacione razvoje, političku edukaciju i analitiku. Već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva. Još od prošlog vijeka je aktivan u lokanim i međunarodnim vladinim i nevladinim organizacijama. Do sada je objavio, kao autor i koautor, preko trideset naslova koji se tiču programa edukacije i istraživanja u sferi političkih partija, mladih, upravljanja projektima, edukacije javnih službenika, organizacionog razvoja i strateškog planiranja. Piše članke i kolumne o aktuelnim političkim i društvenim zbivanjima.

Diplomirao istoriju i ekonomiju a trenutno izrađuje doktrorsku disertaciju na Fakultetu političkih nauka u Banjoj Luci  

Iskreno i strasno ljubi Istinu, Slobodu i Otadžbinu. Ima kćerke Mašu i Dušicu.

Bojana Gavrić
Finansijska menadžerka

Diplomirala turizam na Prirodno matematičkom fakultetu u Banjoj Luci. Finansijska menadžerka u sektoru za koji ne postoje finansijska pravila i zakoni, što joj daje osjećaj nadrealnosti i magije. Prvi dan u Perpetuumu uzela bankovne naloge i ostali joj u rukama. Odgovorna, ili bar tako misli. Igra brojki, Mate i Tika su joj uvijek izazov. Ponosna kada iz budžeta sa tri – četiri brojke isplivaju neprocjenjive statistike. Najsrećnija kada je ujutro probude male sivo-zelene oke koje svaki dan imaju drugo ime.

Ljiljana Miladić
Projekt asistentkinja

Posvećena, odgovorna, svestrana. Smatra da želja za radom i učenje može dovesti do odličnih rezultata. Diplomirala na Fakultetu zdravstvenih nauka, sasvim slučajno se našla u NVO sektoru i odlično se snašla na polju finansija. Kako kaže potreba za radom na sebi prestaje tek sa smrću.

Sonja Milinčić
PR menadžerka i projekt koordinatorica

Diplomirana novinarka po zvanju, po zanimanju sve više bježi od tog poziva. Smatra komunikaciju izuzetno važnom u svakoj sferi, a i obožava mnogo da priča, povezujući to dvoje trenutno se nalazi na master studiju komunikologije, kako bi naučila nešto više o svojoj ljubavi. Od prvog dana zaljubljena u sve što donosi NVO svijet. Veliko dijete u duši koje uživa u radu sa mladima i poslovima koji su drugačiji, kreativni i nisu monotoni. Alergična na nepravdu i moranje, kada ne mora sve će. Nikada ne kasni, ali bez rokova ne bi znala funkcionisati. U životu  joj je najvažnija sloboda jedino joj nedostaje slobodnog vremena. Kada ga ima voli da čita i piše, uglavnom poeziju za svoju dušu.

Sonja Kavaz
Projekt koordinatorica

Svestrana, odgovorna, komunikativna i sa mnogo empatije. Diplomirana socijalna radnica koja nevladin sektor smatra širokim poljem u kojem može ispoljiti svoju kreativnost. Zanima je rad sa ljudima naročito sa mladima. Voli da radi na sebi, usavršava se, edukuje i uči nove stvari. Dinamično radno okruženje je inspiriše da pomjera svoje granice. Nastoji svaki dan izmamiti osmijeh na lica ljudi iz svog okruženja jer smijeh donosi sreću.
Porodica joj je na prvom mjestu i njena pokretačka snaga i podrška.

Sara Jelisić
Projekt koordinatorica
Sara Jelisić zavrsila je osnovne studije na Fakultetu političkih nauka, te stekla zvanje politikologa. Tokom studentskih dana bila je uključena u aktivnosti nevladinog sektora, te se u njemu i pronašla. Ponosna je što je je imala priliku da kroz rad u ovom sektoru doprinese svojoj državi, posjeti mnogo država, te bude izabrana za fellowship u Sjedinjenim Američkim Državama i MIRAI program u Japanu.
 
U poslu je orijentisana na rezultate. Najviše voli izazove, jer uvijek iz njih proizadju kreativna rješenja!
Srđan Jelisić
Projekt koordinator
Srđan Jelisić diplomirani je politikolog sa izraženim interesovanjem za međunarodne odnose. Pored redovnog akademskog obrazovanja, svoje znanje je proširivao učestvujući na naučno-istraživačkim konferencijama i studentskim razmjenama. Njegov put u NVO sektoru počinje 2017. godine u Petrovu, te do danas je prošao put od lokalnog omladinskog aktivizma, preko studentskog organizovanja, pa do implementacije ozbljnih međunarodnih projekata. Svaku priliku koristi da putuje, bude u prirodi i stiče nova znanja i vještine. Voli da razumije širu sliku i kontekst, fokusiran je na napredak i rezultate, i uvijek takmičarski raspoložen a najviše voli da pobijedi jučerašnjeg sebe.
 
 
 
 
 
Vida Kuruzović
Knjigovotkinja

Žena sa iskustvom, u svemu pa i u knjigovodstvu. Suprotnost onome kako zamišljate računovođe. Smirena kao da je instruktorica joge, a ne žena koja radi sa papirima i brojevima. Ima rješenje za sve probleme, pa i one u oblasti finansija. Ponosna baka Mateja, Filipa i Katje. Njena reakcija na svakodnevne izmjene u propisima vezanim za vođenje finansija, a na koje se svima u Perpetuumu diže kosa na glavi, je najbolje opisuje: „Samo se ti ništa ne sikiraj...“ Ubijeđeni smo da posjeduje tajnu suštine života i da je svakodnevno praktikuje jer osmijeh sa lica ne skida i nema situacije sa kojom se ne može nositi.