Sastanak regionalnih partnera projekta Inicijativa mladića (YMI) – “Muškarci i dječaci kao partneri u promovisanju rodne ravnopravnosti i rješavanju pitanja ekstremizma i nasilja mladih na Zapadnom Balkanu” održava se na Zlatiboru, u Srbiji 18-21. jun 2019. godine. 

Svrha redovnih sastanaka partnera je razmjena najboljih praksi među partnerima i planiranje projektnih aktivnosti do kraja godine.

CARE International Balkan i njegove partnerske organizacije iz regionalnog projekta Inicijativa mladića (YMI) – “Muškarci i dječaci kao partneri u promovisanju rodne ravnopravnosti i rješavanju pitanja ekstremizma i nasilja mladih na Zapadnom Balkanu” na Zapadnom Balkanu, koji je podržan od strane OAK Fondacije, Austrijske razvojne kooperacije i CARE Njemačka-Luksemburg i projekta Inicijativa mladića (YMI): “Promovisanje zdravijih životnih stilova među mladima u Bosni i Hercegovini osporavanjem rodnih stereotipa II” koji je podržan od strane Vlade Švajcarske, OAK Fondacije, Austrijske razvojne kooperacije i CARE Njemačka, organizovali su trodnevni sastanak regionalnih partnera na Zlatiboru, Srbija.

Sastanak regionalnih partnera na projektu Inicijativa mladića
Tagged on: